Paasconcert

zaterdag 1 april 2023 19.30 uur

Paastour ´Wie is die man´

Avondvullend Paasprogramma met Allin One Praiseband, uitgebreid orkest en achtergrondkoor.

Kaarten zijn gratis en reserveren kan via www.praisebandallinone.nl

Aanvang 19.30 uur

Kerstsamenzang

Na drie jaar hopen we Deo volente weer een mooie kerstsamenzangavond te houden.

Er zal veel samenzang zijn van bekende kerstliederen en zullen de koren ook nieuw ingestudeerde liederen ten gehore brengen.

Meer
Nieuws

Spakenburgse dagen

Ook deze zomer zullen we tijdens de Spakenburgse dagen als kerk weer open zijn voor gasten en bezoekers van de markt. Naast de woensdagen zullen we ook op zaterdag open zijn en dat loopt dan door tot zaterdag 14 september. Op dit moment wordt gewerkt aan het programma, de expositie en de muzikale bijdragen op het orgel en piano.

Genadebank

Januari 2024 – Maand van de Voedselestafette

Ook dit jaar doen wij als gemeente weer mee met de voedselestafette voor de Genadebank. Zij helpen al een aantal jaren mensen circa 50 à 60 gezinnen per week door het uitdelen van boodschappen en kleding.

We starten vanaf zondag 7 januari en in de hal (voor en achter) staat een tafel waar de meegebrachte spullen kunnen roden ingeleverd.

 

Let op!!! Dit betreft alleen boodschappen. Het gaat om koffie, thee, suiker, pot/blik groente, blikje maïs, spaghetti, witte rijst, jam, hagelslag, chocoladepasta, pannenkoekmix, houdbare halfvolle melk, shampoo, vloeibare handzeep, allesreiniger, afwasmiddel, wasmiddel (poeder).

Jullie hulp is hard nodig.

Onze gebedspunten:

* Dat deze inzameling goed mag verlopen.

* Dat er vanuit liefde wordt gegeven.

* Dat de mensen die ontvangen gezegend mogen worden en dat hun omstandigheden mogen     verbeteren.

Wij hopen op jullie hulp. Namens de Genadebank alvast hartelijk dank voor uw hulp.

De diakenen van de Noorderkerk

 

Dankdag Woensdag 1 november

Ook dit jaar is er weer de dankdag bazaar van het vrouwen zendingscomité.

Wat is er allemaal te koop? Bloemstukjes, boodschappen, boeken, zelfgemaakte kaarten, spullen voor de klederdracht. Verder zijn er gehaakte, gebreide en genaaide artikelen. Poppenkleertjes voor Baby-Born, Baby Sophy en Baby Annabel, wil je weten of het past neem dan de pop mee. Verder koek, oliebollen, speelgoed, snoep, vis en overige koopjes.

De dames van Mission en ‘Crea voor Congo’ maken prachtige spullen, ook leuk om eens cadeau te doen. Kom naar de bazaar om te kijken, te kopen of een bakkie te doen met iets lekkers erbij.

Tijden
Aanvang direct na afloop van de kerkdienst tot 16.30 uur. Plaats: in de zalen achter de Noorderkerk.