Agenda

.

Pasen 2022

Dit jaar heeft een aantal muzikale gemeenteleden samen met de commissie Vorming &Toerusting (V&T) en het Pastoraal Team (PT) het initiatief genomen om de kerkdiensten tijdens Goede Vrijdag en Pasen vorm te geven en een mooi programma te maken.

Programma

Op Goede Vrijdag is er een gaande avondmaalsviering en tijdens de viering zal een koor onder leiding van Alice Kok delen uit de Matthäus-Passion zingen onder begeleiding van Siemen Winter op orgel. Een mooie combinatie als ondersteuning om zo als gemeente met elkaar het lijden en sterven van Jezus Christus te gedenken. Ds. Chris van Zwol gaat voor, de dienst begint om 19.30 uur en het thema van de dienst is: “Ongemakkelijke waarheid die bevrijdt”.

 

Op Eerste Paasdag zal de commissie V&T de nieuwe paaskaars aansteken en daar aandacht aan besteden. In de ochtenddienst zal het koper ensemble Bunschoter Brass samen met Wim van de Geest op het orgel de samenzang begeleiden. Ds. Pieter Boonstra gaat in de ochtend voor en het thema van de dienst is: “Een complottheorie met Pasen”.

Op Tweede Paasdag heeft de commissie V&T een speciale Paas Sing-inn georganiseerd met het koor Testify uit Amersfoort. De sing-in begint om 10.00 uur en na afloop is er gelegenheid om met elkaar koffie te drinken.